Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DP World raportează o creștere cu 9,4% a volumului de containere în 2021

DP World Limited a manipulat 77,9 milioane TEU la nivel global prin terminale sale de containere în 2021, volumele înregistrând o creștere cu 9,4% față de 2020.

În trimestrul IV, compania a gestionat 19,6 milioane TEU, de asemenea în creștere cu 2,6% față de perioada similară din 2020. Creșterea volumului s-a accelerat în 2021, toate regiunile înregistrând performanțe puternice, în special terminalele din India, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa, Europa, Australia și America. La nivel de active, Qingdao (China), Mumbai, Mundra, Chennai (India), Sokhna (Egipt), London Gateway (Marea Britanie), Caucedo (Republica Dominicană), Callao (Peru) și Sydney (Australia) au avut o performanță puternică. Jebel Ali (EAU) a gestionat 13,7 milioane TEU anul trecut, în creștere cu 1,9% comparativ cu anul trecut.

„Suntem încântați să raportăm o altă performanță puternică a volumului, cu o creștere de 9,4% în 2021 față de 2020, care este din nou o performanță mai amplă decât creșterea industriei, care a fost de 6,5%. Această performanță se datorează investițiilor noastre continue în active de înaltă calitate în locațiile potrivite și implementarea srategiei noastre prin care oferim beneficiarilor finali soluții integrate pentru lanțul de aprovizionare. Toate regiunile noastre au înregistrat o creștere a volumului, India fiind un factor cheie și, în mod încurajator, Jebel Ali (UAE) a înregistrat o performanță constantă, cu o creștere de 1,9% în 2021.“, a declarat Sultan Ahmed Bin Sulayem, președintele și directorul executiv al DP World.

„Cu toate acestea, în perspectiva anului 2022, ne așteptăm ca portofoliul nostru să continue să genereze creștere și, deși anul a început încurajator, rămânem conștienți de faptul că pandemia de Covid-19, perturbările continue ale lanțului de aprovizionare, inflația în creștere și incertitudinea geopolitică ar putea continua să împiedice redresarea economică globală.“

Articole similare

Ad