Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fostul hipermarket PIC din Pitesti a fost vandut catre investitori romani

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., a finalizat vanzarea Hipermaketului PIC Pitesti unor investitori romani. Respectivul hipermarket este inchiriat in momentul de fata societatii Succes Nic Com, care il administreaza.
„Tranzactia s-a realizat in urma unei proceduri de supraofertare, actualul cumparator oferind un pret mai ridicat decat societatea cu care se incheiase in prealabil un antecontract.
 

Ne bucuram ca am reusit sa cream premisele unui proces competitiv, prin care s-a reusit maximizarea valorii activului si implicit a gradului de recuperare a creantelor creditorilor”, a declarat Sorin Vlad, Senior Manager, PwC Romania.
In decembrie 2013 un alt hypermarket din patrimoniul Pic, cel din Oradea, a fost vandut unei societati din grupul maltez Alf Mizzi & Sons Ltd.
„In momentul de fata suntem in procedura de vanzare si pentru celelalte trei hypermarketuri ramase in patrimoniul Pic. Exista interes atat din partea unor importanti oameni de afaceri locali, cat si din partea unor firme internationale care nu sunt inca prezente pe piata romaneasca, dar nu am ajuns inca la o intelegere acceptabila din punct de vedere financiar. Suntem insa increzatori ca in curand vom realiza noi tranzactii pe acest proiect” a declarat Cristian Ravasila, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC Romania.
Pic SA a intrat in procedura de faliment in anul 2012 si mai detine inca trei hipermarketuri, la Braila, Calarasi si Craiova.

Articole similare

Ad