Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gefco simplifica inspectiile la incarcarea vehiculelor pe trailere

Gefco a dezvoltat intern o aplicatie inovatoare, „Supraveghetor incarcare“, care sa fie folosita pe iPad pentru a facilita inspectiile la incarcarea vehiculelor pe trailere si a face ca transportul sa fie si mai sigur. Concret, cu ajutorul ei se verifica toate standardele de calitate, de la curatenie la reguli de siguranta (obligativitatea purtarii echipamentului de protectie sau reglarea dintre unghiului rampelor de incarcare).
 

Conceputa in 2011 de echipele FVL (Logistica Vehiculelor Finite) ale Gefco, aceasta este folosita in sapte dintre locatiile Grupului (Brazilia, Franta, Republica Ceha, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Polonia) si este analizata pentru a fi implementata si in restul filialelor.
Cand vehiculele sosesc la centrele auto ale Gefco, ele sunt automat gestionate de echipele FVL, iar inainte de a fi expediate supraveghetorii de incarcare le examineaza in conformitate cu standardele profesionale stabilite, le verifica si enumera orice defecte posibile inainte de a le corecta. Iar aceste sarcini pot fi acum indeplinite fara a se folosi hartia si creionul – pentru a alcatui lista defectelor constatate – sau camera foto, care ar fi necesitat costuri suplimentare pentru transfer, imprimare si reciclare si ar fi crescut amprenta ecologica. Dispozitivul este simplu, interactiv, usor de utilizat, intuitiv si personalizat. Inspectorul navigheaza pe ecranele de verificare si completeaza punctele de inspectie de calitate necesare, iar la final va fi afisat rezumatul inspectiei si cele doua parti introduc pe ecran semnaturile electronice, evitandu-se orice litigii ulterioare.
Noua aplicatie este disponibila in 15 limbi, cu posibilitatea de a adauga si altele, si converteste toate informatiile colectate de supervizori intr-un format usor de inteles, realizand si fotografii cu ajutorul tabletei si grafice sau ilustratii ce permit identificarea de catre soferi a defectelor.
Intre iPad si centrul Gefco este o conexiune permanenta care asigura ca datele trimise sunt corecte si conforme, iar rapoartele computerizate generate automat pot fi utilizate imediat, pentru a fi expediate catre departamentul de calitate si catre compania care detine vehiculul.
In plus, husa din fibra Kevlar, proiectata tot in-house, permite utilizarea iPad-ului in exterior, in orice conditii meteorologice si fara a exista riscul aparitiei interferentelor.

Articole similare

Ad