Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rețeaua de dealeri IVECO are o capilaritate bună și continuă să se dezvolte

Vânzarea de piese de schimb a crescut în cazul IVECO România cu 20% față de 2020, și implicit și numărul orelor de manoperă în service, iar de la 2022 se așteaptă o creștere similară.

În 2021 compania a făcut schimbări în rețeaua de dealeri „și credem că a fost ajustată astfel încât să facă față strategiei noastre de viitor, care presupune să ne concentrăm și mai mult asupra tuturor aspectelor din activitatea noastră: vânzare de vehicule noi și rulate, after-sales, propulsii alternative“, declară Andrei Gagea, Business Director IVECO România.

În prezent în țara noastră sunt opt dealeri și un sub-dealer, cu 21 de puncte de vânzări și 24 de ateliere în 22 de orașe din țară, „deci capilaritatea este bună și sigur în 2022 vor apărea locații noi“. Rețeaua dispune de stocuri mari de piese de schimb, astfel încât intervențiile să se poată face cât de repede. Și se derulează campanii intensive de promovare a contractelor de întreținere și reparații, cu prețuri avantajoase, care pentru gama ușoară încep de la 3 euro/lună.

Articole similare

Ad