Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Olanda se redeschide pe 25 februarie

Asociația olandeză de transport și logistică TLN anunță faptul că cele mai multe restricții luate în această țară pentru a limita răspândirea Covid-19 vor fi ridicate începând cu 25 februarie. Iar pe 18 februarie vor intra în vigoare primele relaxări.

Restaurantele, benzinăriile și magazinele de pe principalele rețele rutiere, dar și de pe lângă celelalte șosele, nu vor mai avea restricții de acces de pe 25 februarie, iar de pe 18 februarie vor putea fi deschise până la ora 1:00, în loc de 22:00 în prezent. Izolarea obligatorie în cazul celor infectați cu Covid-19 se scurtează de la șapte la cinci zile începând cu 18 februarie. Iar angajații din domeniile esențiale care au intrat în contact cu cineva testat pozitiv nu mai trebuie să stea în carantină dacă nu au niciun simptom. Totuși, ei trebuie să respecte câteva condiții specifice.

De pe 25 februarie nu mai este obligatorie păstrarea distanței de 1,5 m, dar rămân mai multe recomandări, cum ar fi să nu se dea mâna, să se ventileze și să se facă teste în caz de suspiciuni. Nici măștile nu mai sunt obligatorii în Olanda decât în mijloacele de transport în comun, în aeroporturi și avioane.

Articole similare

Ad