Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis a fost desemnat „Dezvoltatorul Industrial al Anului 2014”

Prologis, Inc. a fost desemnat „Dezvoltatorul Industrial al Anului 2014” in cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Calitate in Imobiliare in Europa Centrala si de Est (CEE Real Estate Quality Awards – CEEQA) organizata de CEE Insight Forum. Premiile au fost decernate in cadrul Galei CEEQA care a avut loc la Varsovia, in Polonia, pe 8 aprilie.
 

Premiile CEEQA se organizeaza in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in investitiile imobiliare comerciale in 18 tari si pentru a prezenta realizarile acestui sector intregii comunitati internationale de afaceri. Toate aspectele legate de jurizarea premiilor sunt supervizate si auditate de firma de consultanta Deloitte.
Anul acesta, opt mari dezvoltatori industriali din Europa Centrala si de Est au fost nominalizati la titlul de „Dezvoltatorul Industrial al Anului”. Ben Bannatyne, managing director, Prologis, Europa Centrala si de Est, a acceptat premiul in numele companiei.
“Premiile CEEQA reprezinta o recunoastere a realizarilor din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Est, in care segmentul imobiliar industrial este doar o parte”, a explicat Bannatyne. “Este o adevarata onoare sa atingem acest nivel de vizibilitate, care reprezinta o dovada a tuturor eforturilor depuse de echipa noastra intr-un context economic nu tocmai ideal. Trebuie sa ii felicit pe toti colegii mei pentru acest succes remarcabil”.
Cea de-a 11-a Gala CEEQA a atras peste 600 de profesionisti in domeniul imobiliar din peste 40 de tari. Premiile au fost decernate in 26 de categorii, iar listele de nominalizati au fost anuntate in cadrul targului imobiliar MIPIM de la Cannes de la mijlocul lunii martie.
Prin implicarea sa activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care totalizeaza peste 3,6 milioane de metri patrati, Prologis este principalul operator de spatii de distributie in Europa Centrala si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013).

Articole similare

Ad