Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COSCO Shipping, peste 8,6 milioane de TEU în ianuarie 2022

COSCO Shipping Ports Limited a manipulat peste 8,6 milioane de TEU în ianuarie prin intermediul tuturor terminalelor sale la nivel global. Cea mai bună performanță, cu 1,2 milioane de TEU manipulate, a obținut-o Yantian International Container Terminals Ltd. din provincia chineză Guangdong, urmat de Guangzhou Terminals din aceeași regiune cu 945.200 de TEU.

Terminalele de containere din Tianjin s-au remarcat în zona Bohai Rim, manipulând 674.100 de TEU, în timp ce Shanghai Mingdong Container Terminals Limited a fost cel mai de succes operator de port/terminal din Delta fluviului Yangtze, cu o valoare totală de 604.300 de TEU.

COSCO și-a crescut cu 12,8% volumul total de containere, cu cele mai mari capacități aflându-se la COSCO-PSA Terminal Private Ltd. și Piraeus Container Terminal S.A., care au raportat un total de 394.400 de TEU și, respectiv, 386.800 de TEU.

„Între timp, debitul terminalelor noastre din alte țări a continuat să crească, beneficiind de cererea comercială puternică”, arată compania într-un comunicat.

Articole similare

Ad