Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Amarok: un pick-up cu un design impresionant de viitor

Noul Amarok va fi lansat pe piața mondială în 2022, cu o serie întreagă de caracteristici noi. Printre acestea se numără sisteme de asistență numeroase a șoferului care sunt noi în acest segment și care vor face ca șofatul zilnic să fie mult mai confortabil pentru viitorii clienți Amarok. Mai mult, dezvoltarea complet nouă, cu numeroase funcții de confort, va conferi noului “lup” caracteristici off-road chiar mai bune decât generațiile anterioare, datorită unei gărzi la sol mai mari.

La fel de puternic ca întotdeauna: noul pick-up de la Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra se mândrește din nou cu un V6-TDI. Acest lucru nu va încânta doar fanii existenți ai Amarok – ci va cuceri noi grupuri țintă pentru pick-up-ul premium. Întregul exterior al noului Amarok sportiv este acum și mai bine definit și promite multă putere de tractare și cuplu motor. Iar caracterul premium al interiorului a fost, de asemenea, îmbunătățit în continuare.

Confortul, conceptul de operare, conectivitatea și ambianța din interiorul complet nou asigură faptul că noul Amarok ridică la un nou nivel standardul pentru pick-up-urile din segmentul global B de o tonă.

“Subliniem designul frontal diferit și expresiv al pick-up-ului nostru cu o semnătură carismatic Amarok, care se regăsește, de asemenea, cu litere foarte mari pe cutia de marfă din spate și pe care Amarok o poartă cu multă mândrie”, spune Albert-Johann Kirzinger, șeful departamentului de design al Volkswagen Vehicule Comerciale. Inutil să mai spunem că un europalet își face loc și acum între pavilioanele roților – și, bineînțeles, încărcăturile pot fi fixate în siguranță.

Exteriorul noului Amarok a crescut în lungime cu 10 cm, ajungând la 5,35 m, iar caroseria sa va fi, de asemenea, mai lată decât cea a versiunii actuale. Acest lucru se manifestă, de exemplu, prin mai mult spațiu pentru picioare în al doilea rând. Amarok de la Volkswagen Vehicule Comerciale este produs în serie din 2010. Numele său derivă din limba inuiților din America de Nord și înseamnă “lup”. Cea de-a doua generație, care vine cu un motor diesel V6 standard, încântă clienții de pe piețele Amarok din 2016. Peste 815.000 de vehicule au fost vândute în 12 ani. Dezvoltată de echipe din Australia și Europa, cea mai recentă versiune a pick-up-ului premium va fi produsă în viitor la Silverton, în Africa de Sud.

Articole similare

Ad