Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un milion de Duster, in patru ani

Duster nu este doar un motor de crestere al Grupului Renault, ci si cel mai bine vandut model la nivel mondial.
“Duster este o poveste de succes”, a explicat Arnaud Deboeuf, responsabilul pentru Programul Entry al grupului Renault. “Ca marca Renault, intalneste perfect nevoile clientilor internationali si contribuie la expansiunea Renault si pe pietele emergente. In acelasi timp, sub brand Dacia, versiunea vanduta in Europa si pe pietele din bazinul mediteranean a reusit sa atraga o clientela noua prin aspect si capacitatile 4×4 la un pret accesibil. Duster este un model care ne-a adus clienti noi.”
 

Faptul ca in patru ani ai au fost vandute un milion de unitati este o dovada a succesului acestui model.
Duster este disponibil in peste 100 de tari fie sub marca Renault, fie Dacia.
Cele mai importante cinci piete pentru Duster sunt: Rusia cu 151.633 de unitati vandute (sub marca Renault) de la lansare, urmata de Franta cu 145.612 Duster by Dacia de data acesta.
In Brazilia si India, Duster este comercializat sub marca Renault si de la lansare au fost plasate pe piata 117.303, respectiv 85.974 de unitati.
Germania a „inghitit” 70.159 de Duster, vandute sub marca romaneasca de Dacia.
Principalele cinci piete pentru Duster insumeaza mai mult de jumatate din volumul total vandute in primii patru ani de productie.
Vehiculul care poarta numarul de un milion a fost asamblat in fabrica Curitiba din Brazilia.
La ora actuala Duster este produs in cinci fabrici Pitesti (Romania), Curitiba (Brazilia), Envigado (Columbia), Moscova (Rusia) si Chennai (India).

Articole similare

Ad