Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DIRECTIVA DETAȘĂRII – DECLARAȚII ȘI CALCUL REMUNERAȚIE CU TRACKNAMIC MOBILITY

Studiu de caz – Transmec

Transmec RO este una dintre cele mai importante companii de logistică din România, cu o flotă compusă din peste 160 de camioane și 280 de soferi. Firma face parte din Grupul Transmec, cunoscut furnizor de servicii internaționale de transport, expediție și logistică.

Provocări complexe, soluții simple

Implementarea cerințelor Pachetului Mobilitate a fost o presiune suplimentară pentru Transmec, așa cum este pentru majoritatea transportatorilor din Europa, mai ales în contextul socio-economic actual. Explozia prețurilor pentru asigurări sau combustibil, situația pandemică la nivel global, sunt doar câteva dintre provocările pe care trebuie să le înfrunte companiile în momentul de față.

”Suntem furnizori ai soluției de telematică ai companiei Transmec și ne-am asumat un rol activ în implementarea cerințelor impuse de Pachetul Mobilitate. Astfel, Transmec a devenit unul dintre principalii clienți-pilot pentru soluția Tracknamic Mobility.

Singurul inamic al acestui proiect a fost timpul foarte scurt de implementare. Pot spune cu certitudine că a fost un test de anduranță pentru echipa noastră. Platforma IMI a fost lansată destul de târziu, fără tehnologii specifice moderne de integrare cu alte sisteme și cu destule erori în primele versiuni.”

István Barta – CEO Tracknamic
Un rezultat pe măsura așteptărilor

Rezultatul acestui proiect pilot este un nou produs numit Tracknamic Mobility. O echipă de roboți software autonomi care sunt orchestrați de procese și reguli clare de configurare. Managementul Transmec a specificat simplu când, cui și după ce reguli se depun declarațiile. Tot ei au specificat regulile de calcul ale remunerației șoferilor.
Astfel, debutul Tracknamic Mobility a fost cât se poate de fluent și eficient pentru clienții noștri:
1803
Declarații de detașare, create în mai puțin de o oră
287
Pontaje și calcule remunerație generate automat
210
Ore de birocrație salvate/lună
Totul la:
5 EURO / lună / șofer
 

Confirmarea unui proiect de succes

”Tracknamic Mobility ne-a ajutat să automatizăm procesele ce țin de reglementările Pachetului Mobilitate.
Aplicația ne pune la dispoziție o echipă de roboți software cu ajutorul cărora este creat și gestionat automat un volum mare de declarații de detașare. Mai mult, acestea sunt reînnoite, în mod automat integrărilor cu TMS-ul și Telematica.
Pontajul șoferilor pentru fiecare țară în parte, respectând remunerația minimă, este de asemenea calculat automat de Tracknamic Mobility, pe baza datelor din tahograf.”
Ana Maria Balog
DIRECTOR FINANCIAR, TRANSMEC

Parteneri care ne recomandă:

Articole similare

Ad