Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prima semifinala YETD 2014 si-a ales cei patru castigatori

Vineri, 11 aprilie, a avut loc prima semifinala Young European Truck Driver organizata de Scania la Cluj.
Patruzeci de soferi profesionisti s-au prezentat la sediul Scania din Luncani, judetul Cluj. In urma testului teoretic si a probelor Knock the King si Cargo Securing, opt concurenti au luptat foarte strans pentru cele patru locuri la marea finala YETD 2014 Romania. Cei patru semifinalisti sunt: Locul 1 – Jucan Florin, Locul 2 – Croitoriu Daniel, Locul 3 – Ciuclea Viorel Costel si Locul 4 – Tordai Istvan.
 

Ei vor participa la marea finala YETD 2014 pe 9-11 mai in Jucu, judetul Cluj, in cadrul T-festival, unde vor concura alaturi de alti opt soferi profesionisti. Castigatorul va primi un cec de 3.000 de euro si va reprezenta Romania la finala YETD din Suedia unde poate castiga un camion Scania seria R, in valoare de 100.000 de euro.
Vor urma inca doua semifinale, la Bucuresti pe 18 aprilie si la Scania Bacau pe 25 aprilie.
La aceste evenimente, pe langa spectacolul oferit de probele la care participa soferii, invitatii pot vedea ultimul model Scania Euro 6 si cele mai noi servicii oferite, pot participa la un concurs Knock the King doar cu cap tractor, la Scania Driver Simulator si la drive test cu ultimele modele de Audi.

Articole similare

Ad