Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford lansează Next-Gen Ranger Raptor

Ford a lansat noul pick-up Ranger Raptor, propulsat de puternicul motor EcoBoost V6 twin-turbo, de 3 l şi 288 Cp, pentru performanțe de excepție, atât pe asfalt, cât și pe teren accidentat. Șapte moduri de conducere diferite și suspensia reproiectată, cu amortizoare Ford Performance și Live Valve, asigură o experienţă unică de conducere. Sistemul avansat de tracțiune integrală include cutie de transfer cu două trepte, controlată electronic și diferențiale față și spate blocabile. În plus, o serie de ranforsări specifice versiunii au fost adoptate pentru montantul C, benă și roata de rezervă, iar șasiul are cadre unice pentru arcuri, amortizoare și suporții de șoc din spate.

Design-ul nou este inspirat din stilul îndrăzneț și puternic al Next-Gen Ranger. Farurile cu matrice LED și luminile de zi LED au fază lungă fără orbire și ajustare dinamică automată, pentru a oferi o vizibilitate optimă şoferului şi celorlalţi participanți la trafic.

La interior, cabina dispune de scaune sport noi, inspirate de la avioanele de luptă. Accentele Code Orange de pe panoul de bord, ornamente și scaune sunt armonizate cu iluminarea ambientală, de culoarea chilimbarului. Volanul sport premium, îmbrăcat în piele și încălzit, cu amprentă proeminentă a degetului mare, marcaj central și clapete din magneziu pentru schimbarea treptelor, completează senzația de sportivitate.

Nu lipseşte cea mai nouă tehnologie digitală, cu ecran tactil central de 12 inchi şi sistem multimedia SYNC4A®, compatibil wireless cu Apple Carplay și Android Auto™, plus sistem audio B&O® cu zece difuzoare.

Noul Raptor este primul Next-Gen Ranger care sosește în Europa, livrările către clienți fiind planificate pentru ultimul trimestru din 2022. În România, caietul de comenzi se deschide la jumătatea lui martie.

Articole similare

Ad