Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding investeste 1,4 milioane de euro la Brasov

EVW Holding, unicul importator si dealer autorizat DAF in Romania, va inaugura in mai 2014 un nou sediu pentru filiala Brasov. Noua reprezentanta este pozitionata la iesirea din oras, pe Calea Feldioarei, la aproximativ 3 km de centura Brasovului.
EVW Holding adopta in 2014 o strategie de consolidare a business-ului, o strategie prin care se urmareste imbunatatirea reala a serviciilor oferite transportatorilor.
 

Parte importanta din aceasta strategie a fost construirea unui sediu nou pentru filiala EVW Holding din Brasov. Conducerea companiei a considerat potentialul acestei zone din centrul tarii este suficient de interesant pentru viitor, astfel incat, decizia in privinta acestei investitii a venit natural.
Suprafata totala de 15.000 mp, din care 2.120 mp construiti si 2.400 mp suprafata desfasurata. Birourile vor ocupa 350 mp, service-ul 1.400 mp si magazia 650 mp.
Reprezentanta asigura atat service autorizat DAF si Isuzu, cat si service pentru orice tip/marca de vehicul comercial de peste 3,5 t. Service-ul dispune de opt canale si spatiu pentru deservirea clientilor, atat in zonele de receptie, cat si in salile de asteptare.
Atelierul va oferi servicii complete pentru camioane, remorci si semiremorci, autobuze, autocare: service mecanica reparatii generale, reparatii complexe motoare, instalatii de aer si franare, axe, punti, cutii viteze, diferentiale. Lucrari de tinichigerie, vopsitorie (cabina de vopsit de 10 mlungime), ITP, verificari si diagnoza, intretinere. Tot in atelierul EVW de la Brasov se realizeaza echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, aer conditionat Webasto, incalzitoare auxiliare, montari instalatii de basculare HIVA pe orice tip de autocamion sau autotractor, service complet de roti si alimentare cu Ad Blue.

Articole similare

Ad