Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Si a doua semifinala YETD si-a gasit castigatorii

La finalul saptamanii trecute, s-a desfasurat la sediul Scania din Bucuresti a doua semifinala a concursului Young European Truck Driver.
A doua semifinala s-a desfasurat pe o vreme foarte mohorata, 36 de „curajosi“ luptand sa se numere pe primele patru pozitii si sa intre in finala. Cei patru castigatori au fost Cirjan George Alexandru, Anghelescu George Tiberiu, Zmaranda Cristian si Mihai Ion Mihai.
 

Cei 8 finalisti impreuna cu alti 4 care vor castigat concursul de la Bacau vor participa la marea finala YETD 2014 pe 9-10 mai in cadrul T-Festival. Castigatorul va primi un cec de 3.000 de euro si va reprezenta Romania la finala YETD din Suedia unde poate castiga un camion Scania Seria R, in valoare de 100.000 de euro.
„Scania organizeaza acest concurs de cativa ani, fiind cel mai important concurs din lume pentru soferii profesionisti. Cred ca trebuie sa punem si soferii in prim plan in aceasta industrie, mai ales ca este o ocazie buna sa invitam clientii si sa le aratam noutatile. In ultimii ani Scania a depus eforturi tot mai mari in a-i convinge pe transportatori sa isi trimita soferii la cursuri de conducere si aceasta este o tendinta si in alte tari. Noi optimizam produsele constant, iar soferul trebuie sa tina pasul cu noutatile, astfel incat sa poata folosi vehiculul in mod optim si sa reduca cheltuielile de operare. In plus, daca soferul foloseste camionul asa cum trebuie, rezultatele vor fi foarte bune iar noi ii putem arata clientului diferenta intre camionul Scania si vehiculele competitorilor nostri“, considera Hakan Sundström, director general Scania Romania & Bulgaria.

Articole similare

Ad