Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RATB monitorizeaza fluxul de calatori

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a demarat, la inceputul lui mai a.c., o ampla campanie de control si monitorizare a fluxului de calatori, al carei obiectiv final este oferirea de servicii de mai buna calitate bucurestenilor. Combaterea calatoriilor frauduloase si monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar primul pas.
 

In prima etapa, din 5 mai, vor fi implementate noi modalitati de control a titlurilor de calatorie pe liniile de tramvai 14 si 40, ce presupun prezenta unor reprezentanti ai corpului de control al Regiei in fiecare vehicul, cu rolul de a monitoriza fluxul de calatori si de a oferi informatii privind validarea titlurilor de calatorie, precum si verificarea acestora.
Persoanele care nu detin titlu de transport valabil nu vor putea sa-si continue calatoria si vor fi indrumate catre punctele de vanzare pentru achizitionarea unui titlu de transport. Acestora li se va prezenta si optiunea procurarii unui abonament de o zi prin SMS.
Urmeaza ca proiectul sa fie extins si pe alte linii de transport public. Pe baza datelor relevante privind numarul de calatori transportati, RATB va analiza cererea de transport si va putea sa-si adapteze corespunzator numarul de vehicule la cererea inregistrata pe fiecare linie, zona, interval orar.

Articole similare

Ad