Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rusia/Ucraina: DSV anunță rate și timpi de tranzit mai mari pe aerian în perioada următoare

Serviciile de transport aerian marfă ale DSV în spațiul aerian rusesc vor fi afectate în perioada următoare, compania încercând să găsească rute alternative, în contextul războiului ruso-ucrainean.

Compania daneză și-a trimis cei 230 de angajați în șomaj tehnic, asigurându-le plata salariilor până în martie. Situația din Ucraina este considerată forță majoră și afectează operațiunile companiei din regiune.

Din cauza evoluțiilor dramatice în curs în conflictul Rusia-Ucraina, mai mulți transportatori aerieni au încetat să mai folosească spațiul aerian rusesc. Acest lucru va avea un efect direct asupra serviciilor de transport aerian de marfă în perioada următoare. DSV este într-un dialog strâns cu transportatorii noștri pentru a găsi rute alternative pentru a ne asigura că oferim cel mai bun serviciu posibil pentru clienții noștri.“, arată compania în ultima informare publicată pentru parteneri.

DSV mai spune că impredictibilitatea va fi mai crescută în condițiile în care ajustările orarului de zbor sunt inevitabile, iar timpii de tranzit vor fi mai mari. „Ca urmare, ne așteptăm și la un impact financiar asupra tarifelor de transport aerian. În acest stadiu, nu putem oferi o estimare exactă a impactului“, mai precizează compania în nota de informare.

Articole similare

Ad