Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni este finalist la șase categorii ale Premiilor Recircle

Marangoni este compania cu cel mai mare număr de nominalizări la Premiile Recircle 2022, eveniment dedicat economiei circulare în sectorul reșapării și reciclării anvelopelor. Categoriile la care Marangoni a primit nominalizări – direct sau prin filialele sale – sunt: „Cel mai bun furnizor de cauciuc pentru benzi de rulare”, „Premiul pentru economie circulară”, „Cel mai bun reșapator de anvelope”, „Cel mai bun furnizor de echipamente de reșapare”, premiul „Spiritul reșaparii” și „Angajatul anului”.

Recircle Awards este un eveniment global înființat în 2021 pentru a recunoaște importanța contribuției la economia circulară a organizațiilor și persoanelor care se ocupă cu reșaparea sau reciclarea anvelopelor. Voturile se transmit online pe recircleawards.com, termenul limită fiind 18 martie 2022.

După ce a primit distincţia de „Cel mai bun reșapator de anvelope”, în cadrul ediției inaugurale, Marangoni se regăseşte din nou printre finaliști. Grupul italian a fost întotdeauna sinonim cu inovația și fiabilitatea, în special datorită invenției și evoluției continue a Sistemului Ringtread, o tehnologie care, în comparație cu sistemele tradiționale, face posibilă fabricarea eficientă a anvelopelor cu performanțe de calitate premium și cu un impact mai mic asupra mediului.

Trecerea de la economia liniară la cea circulară este o prioritate absolută pentru compania care, din toate punctele de vedere, practică economia circulară de peste 75 de ani, chiar înainte de inventarea termenului. Angajamentul pentru mediu a fost dovedit recent prin reînnoirea certificării de calitate a mediului ISO 14001 pentru fabrica din Rovereto.

TRM reprezintă Grupul Marangoni la categoria „Cel mai bun furnizor de echipamente de reșapare”. Pe lângă dezvoltarea pentru Marangoni a tehnologiilor de reșapare ale sistemului Ringtread, compania subsidiară cu sediul în Ala (Italia) este cunoscută în întreaga lume pentru fabricarea de utilaje inovatoare și prin îmbunătățirea continuă a calității produsului finit.

„Spirit of Rehading Award” este un premiu introdus în această ediție pentru a aduce o lumină și asupra reşapatorilor mici, mijlocii și regionali. Printre finaliștii acestei categorii se numără Gummiservice Produksjon, o companie din grupul Marangoni care operează în Norvegia.

De asemenea, doi angajați ai Grupului concurează din nou pentru premiul „Angajatul anului”: Fabiano Santos (director tehnic Marangoni Tread America Latină) și Jörg Taylor (director de dezvoltare a afacerilor Marangoni Retreading Systems Deutschland).

Toţi cei interesaţi să sprijine sectorul anvelopelor reşapate, care aduce o contribuție concretă la sustenabilitatea ecologică, socială și economică, sunt invitaţi să îşi voteze favoriţii pe recircleawards.com. Câștigătorii acestei ediții a Premiilor Recircle vor fi anunțați pe 25 aprilie 2022, în cadrul unui eveniment online.

Articole similare

Ad