Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă un IVECO Daily recondiționat oferit de OK Trucks Comunității Emmaüs

Rețeaua OK Trucks, care se ocupă de vânzarea de vehicule second-hand, a recondiționat integral un Daily și l-a oferit recent uneia dintre Comunitățile Emmaüs din Franța, așa cum informează publicația Les Routiers. Este vorba despre un furgon de 160 CP, cu dubă ranforsată de 20 m3 și cu haion, ce va fi folosit pentru colectarea donațiilor.

De la înființarea sa în 1998, această comunitate face periodic turnee de colectare de donații folosind patru modele IVECO recondiționate, avantajul principal al acestor vehicule fiind acela că pot ajunge cu ușurință în locurile greu accesibile, cum ar fi străduțele înguste din centrele localităților sau drumurile de țară.

Comunitățile Emmaüs, existente acum în 41 de țări, sunt formate din persoane neangajate și excluse din societate, care locuiesc acolo cu familiile lor și contribuie la funcționarea comunității, a cărei supraviețuire depinde de veniturile din vânzări, neprimind subvenții de la stat. De exemplu, aceste persoane recuperează de la cetățeni mobilă, îmbrăcăminte, vehicule ș.a., le restaurează și le vând la prețuri mici.

Articole similare

Ad