Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Trusted a împlinit un an și este foarte bine primit pe piață

Noua marcă de piese de schimb Krone și-a început activitatea cu un stoc de circa un milion de euro, care s-a epuizat deja în primul an. Este vorba de peste 300 de componente testate, de la producători de renume, ca BPW, SAF sau Jost, care acoperă mai mult de 80% din componentele comune de uzură de pe semiremorci și sunt cu până la 50% mai ieftine decât componentele originale. Acestea pot fi comandate de la Krone, întreaga Europă, din ianuarie 2021. Gama include componente ale axelor, senzori ABS, plăcuțe de frână, componente ale suspensiilor pneumatice și tamburi de frână, care pot fi folosite pe orice marcă de semiremorci.

Reprezentanții Krone declară că intenția lor nu este aceea de a oferi cele mai ieftine produse, ci de a acoperi cererea în creștere de produse de calitate la preț accesibil, astfel încât să ajungă la flote mixte, care au o mare diversitate de mărci de semiremorci.

De aceea s-a înființat această structură independentă, care își vizitează clienții personal și dispune și de magazin online (www.krone-trailerparts.com), preferat mai ales de service-urile independente. Krone Trusted nu se adresează altor dealeri, ci service-urilor și operatorilor de flote, și oferă sprijin competent în cazul oricărei reparații ce trebuie făcute, iar catalogul online Profi Liner, de exemplu, descrie operația de înlocuire a componentelor și estimează timpul necesar pentru aceasta.

Unul dintre proiectele Krone Trusted pentru 2022 este apariția de depozite descentralizate, pentru realizare de stocuri la locația clienților, un prim container pilot fiind în teste acum în Hamburg. În plus, gama de componente va fi extinsă.

Articole similare

Ad