Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Finalistii Scania YETD 2014 se vor lupta in weekend la Cluj

Pe 11, 18 si 25 aprilie, au avut loc etapele intermediare Young European Truck Driver la Cluj, Bucuresti si Bacau. Aproximativ o suta douazeci de soferi profesionisti s-au prezentat in diminetile zilelor de vineri (11, 18 si 25 aprilie) de la sediile Scania din Luncani, judetul Cluj, Bucuresti si Bacau. In urma testelor teoretice si a probelor Knock the King si Cargo Securing, concurentii au luptat foarte strans pentru cele douasprezece locuri la marea finala YETD 2014 Romania.
 

Cei doisprezece finalisti sunt: Jucan Florin, Croitoriu Daniel, Ciuclea Viorel Costel, Tordai Istvan, Cirjan George Alexandru, Anghelescu George Tiberiu, Zmaranda Cristian, Mihai Ion Mihai, Ciocirlan Sergiu, Stefan Mihai Florentin, Tolescu Ionut si Aloman Florin.
Ei vor participa la marea finala YETD 2014 pe 9-11 mai in Jucu, judetul Cluj, in cadrul T-Festival, unde va fi ales Cel Mai Bun Tanar Sofer Profesionist din Romania. Castigatorul finalei va primi un cec de 3000 de Euro si va reprezenta Romania la finala YETD din Suedia unde poate castiga un camion Scania seria R, in valoare de 100.000 de Euro. Pentru cei mai buni soferi de camion nimic nu este imposibil. Concurentii isi testeaza cunostintele si abilitatile de sofat, astfel provocarea ramane “SOFEZI SAU CONDUCI?”
In cadrul etapelor regionale, pe langa spectacolul oferit de probele la care au participat soferii, invitatii au putut admira ultimul model Scania Euro 6, s-au putut informa cu privire la cele mai noi servicii oferite de compania noastra, au putut participa la un concurs Knock the King doar cu cap tractor, la Scania Driver Simulator si la teste de condus cu ultimele modele Audi.

Articole similare

Ad