Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Franța are cea mai bună parcare de camioane din Europa. Parcarea Smart Autohof din România, în topul Esporg.

Esporg (asociația europeană a parcărilor securizate) a acordat pentru prima dată un premiu pentru cea mai bună parcare pentru camioane din Europa. Parcarea Truck Etape din Béziers are onoarea de a fi prima care a primit acest premiu.

Calitatea parcărilor pentru camioane este o componentă esențială a atractivității profesiei de șofer de camion și o modalitate excelentă de a asigura șoferilor condiții de viață decente în timpul săptămânii de lucru. Concursul își propune să evidențieze cele mai bune practici în ceea ce privește confortul, siguranța, agrementul, calitatea generală a serviciilor și prețul. Opt parcări europene s-au înscris la această primă ediție, iar în cele din urmă Truck Etape Béziers a câștigat în fața unei alte parcări din Franța (La Londonienne) și a unei parcări din România (Smart Autohof).

Cu cele 350 de locuri de parcare care pot fi rezervate în avans și protejate de soare prin panouri solare, cu numeroasele sale servicii și cu un nivel ridicat de securitate (5 stele în clasificarea Esporg), această parcare situată de-a lungul autostrăzii A9, la 150 km de granița franco-spaniolă, a încântat juriul prin grija cu care îi primește pe șoferi. “Le oferim prietenilor noștri șoferi siguranță maximă pentru ei și pentru camioanele lor. Încercăm să personalizăm primirea șoferilor noștri și să le oferim cele mai bune facilități în ceea ce privește igiena și petrecerea timpului liber. Toate echipele noastre și eu însumi suntem încântați să primim acest premiu și mulțumim juriului pentru că ne-a ales drept câștigători. Acest premiu ne va încuraja să continuăm să dezvoltăm noi servicii în parcarea noastră”, a declarat Antoine Lecea, CEO al FAL Group, operatorul Truck Etape Béziers.

Din juriu au făcut parte: Inès MAILLART, DG MOVE – European Commission, Elene SHATBERASHVILI, International Transport Forum (ITF), Constantino CANU, CLECAT, Mike STURGEON, ECG, Carlo GIRO, IRU, Marco DIGIOIA, UETR, Peter Paul RUSCHIN, DEKRA, Anna KUZYNIN, TRUCKERSLIFE, Godfried SMIT, European Shippers Council, și Marc van GROOTEL, TVM.

Articole similare

Ad