Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Group și Hyundai Motor Company semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a explora o viitoare colaborare

Iveco Group și Hyundai Motor Company au semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) pe 4 martie pentru a explora posibile colaborări privind tehnologia comună a vehiculelor, aprovizionarea comună și aprovizionarea reciprocă.

Semnarea a avut loc la Hyundai Motor Company, iar printre principalii participanți se numără Gerrit Marx, CEO al Iveco Group; Marco Liccardo, Chief Technology & Digital Officer al Iveco Group; Jaehoon Chang, președinte și CEO al Hyundai Motor Company; și Martin Zeilinger, vicepreședinte executiv și șef al Unității Tehnice de Dezvoltare a Vehiculelor Comerciale al Hyundai Motor Company.

Memorandumul de înțelegere reprezintă un pas preliminar în evaluarea potențialului de cooperare între cele 2 grupuri în domeniile tehnologiei și platformelor, care înglobează componente și sisteme. Domeniile de posibil interes reciproc se referă la grupurile motopropulsoare și platformele electrice, inclusiv sistemele de pile de combustie, automatizarea vehiculelor și conectivitatea pentru vehiculele comerciale.

Acest acord reprezintă un nou pas în strategiile independente ale Iveco Group și Hyundai Motor Company de a crea soluții inovatoare de vârf în mediul actual în continuă schimbare, prin crearea unui ecosistem de parteneriate reciproc avantajoase.

Articole similare

Ad