Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

NOVENSYS a primit titlul LS Retail Gold Partner 2014

Novensys si-a consolidat pozitia prin intermediul recunoasterii ca LS Retail Gold Partner 2014, alaturi de cei mai importanti parteneri ai LS Retail din toata lumea.
Partenerii LS Retail au fost premiati la cea de-a 14 Conferinta Anuala LS Retail la Reykjavik, Islanda, pe 12 Mai 2014. Conferinta a adunat specialistii LS Retail, Microsoft si dezvoltatori de solutii terte construite pe platforma Microsoft.
 

Evenimentul a oferit participantilor oportunitatea de a participa la un program ce a inclus experimentarea celor mai noi inovatii de produs LS Retail, networking cu ceilalti parteneri si accesul la workshop-uri despre cele mai bune practici de abordare a solutiilor dedicate retailului.
Novensys este prezenta pe piata romaneasca si din regiune de mai bine de 15 ani. Compania a devenit membra LS Retail in 2005, avand capacitatea de a furniza pe piata romaneasca solutia pentru retail.
LS Retail este unul dintre principalii dezvoltatori si furnizor de solutii avansate pentru toate segmentele din industria retail-ului, bazate pe Microsoft Dynamics NAV/AX.

Articole similare

Ad