Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco: sprijin pentru angajații ucraineni și familiile lor

Iveco Group condamnă public invazia armată a Rusiei asupra unui stat independent și liber și a anunțat că respectă sancțiunile actuale impuse Rusiei de către Uniunea Europeană.

“Ca întotdeauna pentru Iveco Group, siguranța și bunăstarea oamenilor noștri sunt prioritățile noastre cele mai importante. Încă de la primele semne de escaladare, primele noastre gânduri și acțiuni au fost modelate pe voința noastră de a ne sprijini oamenii noștri și familiile lor, precum și de a înțelege cum putem oferi o mână de ajutor dealerilor noștri, furnizorilor și altor părți interesate din zonele de conflict”, se menționează în comunicatul de presă.

Iveco s-a angajat astfel să acorde sprijin logistic și pentru locuințe colegilor ucraineni și familiilor acestora care aleg să se mute în zone mai sigure ale țării și să ofere sprijin în domeniul comunicării și ajutor financiar. „Acordăm asistență colegilor noștri și membrilor familiilor acestora cărora li se permite să se mute în afara țării, dacă aceasta este dorința lor. O îngrijire identică, care se extinde la sprijin juridic și psihologic, precum și la inițiative financiare speciale pentru cei care au nevoie, este oferită tuturor angajaților afectați de acest conflict: Iveco Group are o comunitate formată din peste 160 de naționalități și suntem alături de toți oamenii noștri”, a mai informat Iveco.

Producătorul italian a mai menționat întreprinderea unor acțiuni “de sprijinire a populațiilor care suferă din cauza războiului prin diverse inițiative care vor oferi alimente și alte bunuri pentru nevoile de bază direct populației locale; vor permite copiilor care urmează tratamente oncologice în Ucraina să fie tratați într-un spital italian și vor susține în mod special și activ drepturile femeilor și ale copiilor, inclusiv prin activități educaționale pentru refugiați”. De asemenea, Iveco evaluează viabilitatea unei donații în natură a produselor noastre pentru a sprijini operațiunile umanitare și transportul civililor și al bunurilor esențiale.

Articole similare

Ad