Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Și NISSAN oferă sprijin pentru criza umanitară din Ucraina

Nissan Motor Co., Ltd. creează un fond de 2,5 milioane de euro pentru a sprijini criza umanitară din Ucraina. Prin acest fond, Nissan va dona 1 milion de euro Crucii Roșii și altor organizații non-profit pentru a sprijini activitățile de urgență în curs de desfășurare, care oferă asistență pentru salvarea vieților și provizii esențiale familiilor și copiilor afectați în prezent. În funcție de necesități, compania este pregătită să doneze și vehicule.

De asemenea, Nissan a alimentat acest fond special cu 1,5 milioane de euro pentru a oferi stabilitate financiară și sprijin permanent angajaților Nissan și familiilor acestora care au fost afectate de criză, prin sprijinirea situațiilor individuale ce ar putea include costurile de relocare, cheltuielile de întreținere pentru familiile strămutate, cheltuielile medicale și asistența specială pentru copii.

„Cu toții am fost mișcați de suferința atâtor oameni și familii, inclusiv membri ai propriei noastre familii Nissan. Am creat fondul Nissan Cares pentru a fi alături de angajații noștri și pentru a sprijini eforturile internaționale care lucrează fără oprire pentru a răspunde acestei tragedii umane incomensurabile.” – CEO Nissan, Makoto Uchida

În ceea ce privește operațiunile din Rusia, Nissan a suspendat exportul de vehicule în Rusia și anticipează că producția se va opri în curând la uzina Nissan din Sankt Petersburg.

Articole similare

Ad