Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comenzile pentru agregatul frigorific CELSINEO întrec orice așteptări

Semiremorca frigorifică modulară realizată de Krone și Liebherr, cu agregat CELSINEO, a fost deja folosită cu succes de unii clienți, începând cu lansarea sa din 2021, iar cererea continuă să crească.

Până la final de 2022 se așteaptă să se ajungă la 500 de unități livrate. CELSINEO va fi promovat mai ales în Germania, Austria, Elveția, BeNeLux și, de curând, în Spania, iar din 2023 sunt vizate țările scandinave, în paralel cu extinderea rețelei de service-uri.

Clienții pot merge în atelierele Krone, care sunt echipate treptat pentru a le putea repara și întreține, circa 200 de ateliere de pe principalele rute europene fiind deja certificate CELSINEO și numărul lor urmând să crească în 2022.

Pentru noii parteneri de service, efortul este mic, deoarece nu este nevoie de personal instruit specific pentru semiremorci frigorifice. Cel puțin doi tehnicieni din fiecare atelier trec printr-un curs de pregătire gratuit de două zile pentru a ajunge să aibă cunoștințele necesare, iar din punct de vedere al echipării este nevoie de o macara și de un kit de pornire care costă câteva mii de euro.

Prin comparație cu sistemele frigorifice convenționale, în cazul CELSINEO service-ul este mai simplu deoarece personalul poate înlocui un agregat defect mai rapid, într-o oră, și la costuri mai mici.

Pentru ca pregătirea să fie cât mai eficientă, Krone și Liebherr folosesc o semiremorcă frigorifică de la Krone, Cool Liner, ca centru de instruire, care, în plus față de ofertele de pregătire online, permite realizarea de training și demonstrații la fața locului pentru clienți și pentru personalul din service. Semiremorca este echipată cu agregat frigorific CELSINEO la exterior, pentru demonstrație, și la interior, pentru vizualizare, și în plus la bord se află și un motor diesel. Vehiculul oferă spațiu pentru nouă participanți, alături de traineri și de traducători, și este echipat cu prize și USB-uri pe toate scaunele și cu un ecran plat, iar ferestrele largi și aerul condiționat garantează un mediu luminos și confortabil.

Datorită conceptului său unic, CELSINEO are o capacitate de răcire distribuită la trei module identice plug-and-play, fiecare conținând un circuit independent de refrigerare, închis ermetic, cu doar câteva componente. Acesta este un alt avantaj pentru utilizatori, deoarece controlul inteligent al celor trei module de refrigerare permite răcirea și decongelarea simultane: în timp ce două module pot fi folosite pentru răcire, unul poate fi în modul decongelare.


Articole similare

Ad