Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inovatii Still pentru eficienta maxima

Cu ocazia targului de la CeMAT, Still a prezentat noul echipament electric STILL LTX. Acesta poate ajunge la o viteza maxima de 20 km/h, are o capacitate maxima de incarcare de 8t si poate fi utilizat atat in interior, cat si la exterior. Datorita noului design, vehiculul ofera o buna manevrabilitate, o acoperire mai buna si un confort sporit pentru sofer.
STILL a prezentat modele LTX 70/80 si LTX-T 08. Utilajele sunt in acelasi timp compacte si usor de manevrat, devenind solutii personalizate de transport pentru sectoare variate din industrie prin numeroasele variante de chipamente.
 

Echipamentul 48 V, prezentat, de asemenea, la CEMAT, va fi disponibil din iulie. Acesta este disponibil pentru incarcari de pana la 7t (LTX 70) si 8t (LTX 80). In plus, acesta poate cara marfuri combinate cu o greutate maxima de 800 kg la incarcare si de pana la 6,2 t (LTX-T 08) la tractare.
Toate modelele din seria LTX (cu sau fara platforma de incarcare) se bazeaza pe sasie si concepte de condus comune. Noul LTX a fost imbunatatit, in special la intrarea in cabina unde au fost prevazute scari anti-alunecare. In plus, exista manere pe ambele parti ale cabinei care asigura conducatorului intrarea si iesirea in siguranta. La variantele fara cabina este prevazut un maner suplimentar, care poate fi folosit si ca masa de scris, sau ca support pentru oglinzi.

Articole similare

Ad