Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Start-up-ul InstaFreight primește 40 de milioane de dolari

Runda de finanțare este condusă de Heliad și de Banca Europeană de Investiții (BEI), a adăugat start-up-ul. Toți investitorii anteriori au participat, de asemenea, la noua rundă de finanțare.

“Suntem foarte încântați să ne unim forțele cu echipa extraordinară din jurul lui Philipp Ortwein și Maximilian Schäfer, precum și cu o bază solidă de investitori, pentru a crea o soluție lider de piață pentru a îmbunătăți industria logistică”, a declarat Falk Schäfers, CEO al Heliad.

Start-up-ul cu sediul la Berlin intenționează să folosească injecția financiară în modelul său de afaceri digital pentru a oferi, printre altele, o capacitate și mai mare pentru transportul terestru european. Potrivit propriilor informații, în prezent, compania combină spațiul de marfă a peste 25.000 de companii de transport de marfă într-o platformă digitală și permite expeditorilor să acceseze această capacitate.

“Transportul terestru este încă extrem de ineficient, iar noi, la InstaFreight, folosim o abordare tehnologică pentru a asigura o mai mare sustenabilitate și eficiență, aducându-ne astfel contribuția la securizarea lanțurilor de aprovizionare globale”, spune Philipp Ortwein, director general și co-fondator al start-up-ului.

Articole similare

Ad