Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental mizeaza pe anvelopele pentru operatiuni portuare

Continental Commercial Specialty Tires (CST) a expus un portofoliu inovator de anvelope.
Cu o durabilitate de exceptie, anvelopele V.ply au fost dezvoltate pentru a face fata conditiilor din operatiunile portuare, combinand beneficiile anvelopelor radiale cu cele diagonale.
Prin constructie, anvelopa are o grosime mai mare pe lateral, ceea ce inseamna sarcini utile mai mari, iar aceste tipuri de echipamente fac multe manevre precum intoarceri pe loc si schimbarea frecventa a directiei de mers.
 

Logistica portuara este o piata cu nivel ridicat al cererii si cu perspective promitatoare. In ultimii ani, acest sector a avut o crestere de 7% pe an. Conform analizelor de piata, capacitatea se va dubla in urmatorii 10 ani.
„Volumul de marfa transportata pe container a crescut considerabil in ultimii ani si va continua sa creasca. Intrarea pe piata logisticii portuare este un pas logic al strategiei noastre de extindere pana in 2025, prin care mizam pe imbunatatirea pozitiei din Europa, care sa ne permita sa ne extindem si sa cuprindem si ale regiuni“, a spus Andreas Maertens, directorul CST. „Totusi, aceasta crestere rapida induce provocari organizationale. Volumul de marfa creste in permanenta, iar acest fapt, combinat cu un mediu competitiv, forteaza actorii de pe piata sa-si optimizeze in permanenta costurile operationale si eficienta.“

Articole similare

Ad