Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autobuzele Karsan e-ATA intră în operare la Slatina

Primele 6 autobuze Karsan e-ATA au intrat în operare la Slatina la jumătatea lui martie. Acestea fac parte dintr-un contract de achiziţie pentru 10 vehicule electrice, de 10 m lungime, încheiat între Primăria Slatina şi Anadolu Automobil Rom, unic importator Karsan în România.

Restul autobuzelor urmează să iasă pe trasee în scurt timp.

De exploatarea noii flote de vehicule electrice se ocupă Loctrans, societatea de transport public local din Slatina. Conform contractului, Anadolu Automobil Rom s-a ocupat de instruirea personalului, astfel încât vehiculele să beneficieze de întreținere și utilizare optime.

Autobuzele Karsan e-ATA sunt printre cele mai moderne vehicule din segmentul lor. Au o capacitate de 80 de locuri, dintre care 32 pe scaune, iar autonomia acumulatorilor permite parcurgerea unei distanțe de peste 250 km pe zi cu o singură încărcare. În cazul în care este nevoie, autobuzele pot fi reîncărcate de la stațiile de încărcare rapidă sau lentă instalate. Pentru a reflecta cât mai bine nivelul ecologic al vehiculelor, Primăria Slatina a ales culoarea verde pentru noile sale autobuze electrice. Acestea au o durată de viață de 15 ani și o garanție pentru baterii de 5 ani sau 500.000 km.

Călătorii care au experimentat pentru prima oară o călătorie cu noile autobuze s-au declarat extrem de încântați de confortul, silențiozitatea și aspectul modern al autobuzelor Karsan e-ATA.

Articole similare

Ad