Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caravana Mobila Service Truck: verificari gratuite pentru posesorii de Mercedes-Benz

Caravana Mobila Service Truck este o initiativa Mercedes-Benz, desfasurata in perioada 29 mai – 29 iunie, la nivel national. Posesorii de autoturisme Mercedes-Benz sunt invitati in locatii special amenajate pentru verificarea gratuita a autoturismelor.
Traseul Caravanei Mobile Mercedes-Benz Service Truck include vizite in noua orase din tara: Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Bucuresti, Deva, Oradea, Satu Mare, Sibiu si Timisoara.
 

Prezenta in cadrul caravanei, echipa de tehnicieni si consilieri auto din cadrul Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz va asigura servicii specializate, prin efectuarea de verificari functionale, expertize si diagnosticari. Aceste operatiuni dedicate de service vor confirma clientilor calitatea serviciilor si competenta personalului pus la dispozitie de partenerii autorizati Mercedes-Benz.
“Aceasta ampla actiune de verificare si consultanta raspunde dorintei Mercedes-Benz Romania de a veni in intampinarea nevoilor clientilor prin intermediul Centrelor Autorizate de Service. Astfel, venim mai aproape de posesorii de autoturisme pentru a le pune la dispozitie cele mai bune operatiuni de service, in contextul apropiat al calatoriilor de vara. Totodata, ii invitam pe toti cei care viziteaza caravana sa se adreseze si celor 29 de Centre Autorizate pentru operatiuni de service dedicate autoturismelor, atunci cand vine vorba despre intretinerea in stare impecabila si de lunga durata a autovehiculului lor Mercedes-Benz”, declara Rolf Rosendaal, After-Sales Manager Mercedes-Benz Romania.
Pachetul de verificare gratuita, pus la dispozitia fiecarui posesor de autoturism Mercedes-Benz, in cadrul caravanei, cuprinde operatiuni precum: verificarea starii lichidelor (antigel, lichid frana, lichid servodirectie), verificarea luminilor, placutelor si discurilor, inspectia vizuala generala a caroseriei, inspectia vizuala pentru eventuale pierderi de lichide pe sub autovehicul si un test cu sistemul Star Diagnosis.

Articole similare

Ad