Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VW Load up premiat pentru inovatie

Expertii bransei germane a serviciilor de curierat, expres si postale au ales transporterul anului in Volkswagen Caddy care a fost declarat cel mai bun autovehicul pentru livrari.
Grupul german de publicatii ETM a invitat deja pentru a 14-a oara expertii bransei germane a serviciilor de curierat, expres si postale sa testeze „fara mila” modelele auto actuale si sa aleaga apoi favoritul, acordandu-i astfel titlul „Transporterul de curierat al anului”.
 

In total au fost supuse testelor cotidianului 16 modele la categoriile autovehicule pentru livrari, transportere pana la 3 t si transportere pana la 3,5 t, pe o distanta de peste 7.500 de kilometri, pentru a permite evaluarea tinutei de mers si a functiilor, dar si a confortului si eficientei. Rezultatul expertilor: Volkswagen Caddy a ocupat din nou locul intai in clasa sa.
Alaturi de premiile la diferite categorii de transportere, anul acesta a fost acordat si un premiu pentru inovatie. Si aici, marca Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut succes. La categoria „propulsii alternative”, juriul de experti a ales conceptul e-load up! pe primul loc. Versiunea cu propulsie electrica a celui mai mic Volkswagen este destinata transportului si in ciuda dimensiunilor exterioare compacte, ofera un volum de incarcare de circa 1.000 de litri, poate tracta peste 300 kg si ar putea completa in viitor flota autovehiculelor comerciale de la Hanovra cu o versiune electrica.

Articole similare

Ad