Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymonville si-a inaugurat noul service de langa Moscova …

… iar clientii si politicienii invitati la eveniment au fost impresionati de infrastructura moderna si de echipamentele din dotarea centrului de 2.535 m2, in care va exista si birou de vanzari, si depozit de piese de schimb pentru toate marcile de trailere.
In noul atelier se pot face intretinere si reparatii complete pentru trailere – la partea mecanica si sistemele electronice, pneumatice si hidraulice, precum si la sistemul de franare – alaturi de sablare, vopsire si sudura.
 

Clientii vor fi informati si in legatura cu noutatile tehnologice din domeniu si vor beneficia si de training pentru soferi, astfel incat acestia sa conduca optim trailerele.
Noul centru va fi si cel mai important punct de vanzari din Rusia – o piata foarte importanta pentru Faymonville – si va dispune de un stoc generos de trailere, din intreaga gama, iar importul de vehicule noi si rulate se va face tot de aici.
Inaugurarea noului centru permite Faymonville sa-si consolideze pozitia fruntasa de pe piata trailerelor speciale din Rusia si fostele tari CSI.

Articole similare

Ad