Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Captare automata a datelor, ultima tendinta in intralogistica

Pentru targul de la Hanovra, Vitronic sa pregatit cu o gama completa de solutii pentru captarea automata a informatiilor pentru produsele din depozit, oferind un program complet, de la consultanta si planificare la software, hardware, integrare si mentenanta.
Vitronic ofera clientilor solutii de autoID cu ajutorul camerelor. Acestea pot fi utilizate atat pentru simpla citire a codurilor de bare, cat si pentru masuratori integrate de greutate si detectare a miscarii.VOLUMEChd, este un sistem 3D de masurare precisa a volumului obiectelor cu forma neregulata aflate in miscare cu o viteza de pana la 3 m/s.

VICAMsnap!, este o solutie semiautomata de citire a codurilor de bare conectata SAP. Camerele sunt instalate deasupra statiilor de lucru, iar codurile de bare sunt capturate automat si salvate si arhivate ca imagine in momentul in care operatorul trece produsul pe sub camera.
VICAMsnap! Este solutia ideala pentru sortarea si pickingul rapide de bunuri. Datorita microfoanelor si semnalelor luminoase integrate, se pot implementa la cerere si aplicatiile pentru sort-by-voice sau sort-to-light.

Articole similare

Ad