Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Volvo și Geodis au inaugurat un nou centru logistic în Germania

Grupul Volvo lucrează cu Geodis și lansează un nou centru de distribuție în Germania, în landul Hessa, lângă orașul Malsfeld, pe o suprafață de circa 5.000 mp, unde depozitează piese și alte componente pentru camioanele Volvo.

În noua locație lucrează un număr variabil de angajați, care gestionează peste 30.000 de repere, cu aproximativ 1.000 de comenzi distribuite zilnic către dealeri și service-uri pe întreg teritoriul Germaniei, arată compania.

„Parteneriatul cu GEODIS se bazează pe transparență și respect reciproc. Împreună ne străduim să îmbunătățim continuu serviciul. Aceasta este o adevărată piatră de hotar în efortul nostru de a dezvolta în continuare procesele din logistica pieței de servicii și de a crește valoarea pentru toți clienții Grupului Volvo din Germania.”, a declarat Peter Devos, Vicepreședinte Service Market Logistics Volvo Group Europe.

În cadrul centrului a fost înființat și un serviciu special pentru situații de urgență, funcțional 24 de ore din 24 de ore, 365 de zile pe an. Producătorul suedez, speră ca prin noua investiție să mărească gradul de satisfacție al clienților. În plus, odată cu scurtarea rutelor de livrare, compania ar trebui să se obțină și o reducere vizibilă a gazelor nocive de dioxid de carbon.

„Suntem foarte încântați că am găsit în Volvo Grup un partener profesionist în segmentul Premium al producătorilor de vehicule comerciale și că putem extinde acest parteneriat constructiv în următorii ani. Crearea unui spațiu suplimentar în zona Malsfeld pentru Volvo Grup într-o locație centrală din Germania face parte din strategia noastră de a sprijini clienții din sectorul auto în zona pieselor de schimb.“, a afirmat și Antje Lochmann, Managing Director Geodis Germania.

Articole similare

Ad