Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

viastore tine pasul cu tendintele tehnologice

Intralogistica inseamna solutii personalizate si tocmai de aceea integratorul de sisteme viastore si-a prezentat la CeMAT propriul depozit si centru de distributie cu ajutorul unui iPad. Acest lucru a fost posibil prin aplicatia „viastore Warehouse Designer“.
Vizitatorii pot accesa informatiile de baza precum dimensiunea, varietatea si cantitatea livrata. In baza acestora, aplicatia va genera un sistem intralogistic potrivit, expus pentru utilizator intr-o reprezentatie 3D animata. „Chiar daca aceasta aplicatie nu rezolva toate problemele legate de depozit, ofera vizitatorilor oportunitatea sa exploreze ceea ce ar putea sa se intample“, a explicat Philipp Hahn-Woernle, CEO viastore.

„Utilizatorii vor putea vedea cum ar putea arata sistemul sau o sectiune preliminara a lui. In felul acesta putem demara dialogul si analiza cu clientii nostri. Aplicatia include atat sisteme automatizate cu depozitare automata si sistem de stocare (AS/RS) sau shuttle, cat si solutii conventionale de depozitare. Aplicatia este disponibila pentru clientii viastore imediat dupa incheierea targului.“
In ultimii patru ani a fost observata o accelerare a vanzarilor, insa din perspectiva producatorului nu conteaza numarul echipamentelor vandute, ci complexitatea acestora. „Pentru noi nu este o chestiune de volum, ci de cifra de afaceri, de complexitate a echipamentului si de provocare a sarcinii pe care o avem de indeplinit“, a declarat Matthias Schweizer, director de marketing si comunicare viastore systems. Potrivit acestuia, in ultimii 4-5 ani cele mai multe implementari au avut loc in Germania si SUA, reprezinta principalele zone de interes pentru viastore, pe langa Rusia.
Pe langa clientii din diverse state europene precum Cehia, Polonia, Ucraina, in Romania furnizorul de sisteme avut o colaborare cu un retailer german pentru livrarea unei macarale si a unui sistem pentru paleti. „Sistemul este utilizat pentru depozitarea bunurilor de larg consum si este o solutie indoor. Este un sistem automatizat prin care marfurile sunt descarcate direct din camion si ajung in depozit palet cu palet.“

Articole similare

Ad