Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gloria, minimum 20% economii de carburant, plus costuri de service mai mici

La mai putin de un an de la lansare, echipamentele din generatia Kalmar Gloria au creat noi standarde de productivitate prin combinarea ergonomiei spatiului pentru operator cu elemente tehnice performante. Cu o capacitate de ridicare de 45 t, pana la sase niveluri de inaltime (cinci pentru intermodal), Gloria este, potrivit producatorului, cel mai eficient reachstacker disponibil pe piata la ora actuala. O paleta extinsa de moduri de operare eco ofera economii de carburant de pana la 20%. Functia start/stop ofera o economie aditionala de 10%, plus reducerea emisiilor poluante, si – nu in ultimul rand, si cel mai important din punct de vedere al costurilor de service – a uzurii inutile a unor piese si componente. Extinderea intervalului de service si o mentenanta mai simpla reduce si costul total de operare.
Cabina EGO ofera un confort sporit operatorului prin designul patentat al volanului si joystick-ului. Vizibilitatea operatorului este de 90%.

Echipamentele Kalmar din generatia G sunt echipate fie cu motoare Volvo seria 3B, fie Cummins seria 3A, pregatite pentru Tier 4. Transmisia ZF ofera un cuplu optim pentru o accelerare rapida, chiar si la rotatii mici.
Cu ocazia CeMAT, Kalmar a introdus noua generatie G de stivuitoare electrice. Stivuitorul cu contragreutate de incadreaza in categoria 5-9 t, iar pentru fabricarea sa producatorul s-a axat pe costul total de operare. Noul sistem electronic dispune de mai multe moduri de economisire a energiei. „Cu acest echipament sunt vizati clientii care solicita echipamente ce combina performanta si costurile operationale reduse “, a explicat Thomas Malmborg, vicepresedinte Forklift Trucks Kalmar.
In 2013, grupul Cargotec si-a revizuit obiectivele pentru a-si imbunatati productivitatea si performanta, iar asta a dus la o crestere cu 35% a comenzilor si cu 3% a vanzarilor.

Articole similare

Ad