Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fara mentenanta si service

Compania elvetiana Denipro si-a redefinit sistematic principiile de productie a benzilor transportoare, castigand clienti noi, in principal din Europa si Australia. Prin noul sistem de productie, uzura a fost redusa, iar consumul a scazut si productivitatea a crescut.
Denipro a expus trei produse la CeMAT: banda transportoare Deniway, sistemul de transport multi-dimensional si Denirug, sistemul pentru aplicatii grele, care ofera un consum energetic eficientizat cu pana la 90%.

Zalando, un magazin on-line cu cele mai mari vanzari in Germania, opereaza doua linii Deniway in centrul logistic din Brieselang, langa Berlin Acestea masoara impreuna 410 m lungime, fiecare dispune de un motor de 2,2 kW. Tavitele suport sunt transportate pe role, care au un profil sub forma literei „C“, astfel forta de frecare este aproape zero. Banda este flexibila in toate directiile. Deniway functioneaza ca un set de constructii cu trei componente de baza. Simplicitatea faciliteaza planificarea si permite extinderea unei instalatii in orice moment.
In cadrul fabricii Gennari din Parma, parmezanul este transportat pe doua spirale si o banda de 240 m lungime. Sistemul nu are nevoie de mentenanta sau reparatii. Eficienta este foarte ridicata, oferita mai ales de consumul energetic foarte redus. Pentru a transporta 21 t de branza in fiecare zi pe linia de 240 m, cele doua motoare de 0,75 kW nici nu trebuie sa functioneze la capacitate maxima.
Din cele 75 de milioane de oua organice produse de gainile de la ferma Val d’Eurre din Franta in fiecare an, doar cateva se sparg. Motivul este reprezentant de sistemul Denirug. Val d’Eurre a instalat sute de module Denirug, fiecare a cate 400 mm lungime.

Articole similare

Ad