Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s angajează șoferi indieni

Invazia rusă în Ucraina a agravat lipsa de șoferi, deoarece mulți ucraineni care lucrau în străinătate s-au întors acasă pentru a se alătura rezistenței sau pentru a-și ajuta familiile. Acest lucru afectează în principal transportatorii din Europa de Est – cum ar fi polonezii și ungurii – care au angajat mulți ucraineni în ultimii ani. Acum trebuie să îi înlocuiască cu imigranți din alte țări și căutarea se mută și mai departe spre est.

Cea mai recentă știre se referă la gigantul maghiar Waberer’s International, care a dat un anunț într-un ziar maghiar în care căuta un manager de flotă care să vorbească hindi, limba națională a Uniunii Indiene. Potrivit Trasporto Europa, redacția a cerut explicații companiei, care a confirmat că intenționa să recruteze 79 de șoferi indieni, plus 3 manageri de flotă și un manager de resurse umane pentru aceștia.

Primii 19 șoferi indieni vor sosi în câteva zile și vor urma inițial o perioadă de formare de două săptămâni pentru obținerea CQC, urmată de o perioadă de formare în ceea ce privește procedurile companiei. După încă 2 săptămâni de muncă în Ungaria, acești șoferi vor fi repartizați la transport internațional de marfă către Marea Britanie. Un model care ar putea fi urmat de alte flote mari din Est. Asociația britanică a transportatorilor RHA a cerut o viză rapidă pentru șoferii indieni.

Articole similare

Ad