Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aniversare sărbătorită cu întârziere în colaborarea dintre Schmitz Cargobull și FREJA

FREJA Transport & Logistics este un client tradițional, de aproape 20 de ani, al Schmitz Cargobull, cu sediul în Danemarca, și una dintre primele companii care a folosit, în urmă cu 12 ani, sistemul telematic al producătorului german.

Din cauza restricțiilor din perioada pandemiei însă, cele două companii nu au putut sărbători acum doi ani aniversarea unui deceniu de colaborare în ceea ce privește soluția de management al flotei, astfel că festivitățile s-au organizat abia zilele trecute.

Compania daneză a echipat cu TrailerConnect® și semiremorcile izoterme, și prelatele, și pe cele frigorifice, astfel încât să știe locația acestora, dar și să aibă acces la diagnoză rapidă a tuturor componentelor și la informațiile despre temperatura din spațiul de marfă și să crească eficiența și siguranța transportului.

Până în prezent peste 2.000 de semiremorci ale FREJA au fost echipate cu TrailerConnect®, pentru optimizarea proceselor de transport și a transparenței.

Un alt avantaj al folosirii soluției telematice este reducerea de emisii de CO2, prin evitarea curselor fără încărcătură.

Flota firmei daneze include mai ales semiremorci Schmitz Cargobull, dintre care peste 75% sunt prelate. Toate beneficiază și de contract de service, pentru disponibilitate mai mare și costuri de exploatare mai mici, și cu ele se transportă mai ales confecții, produse farmaceutice și mărfuri generale.

Articole similare

Ad