Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trust Motors anunţă o „reaşezare a responsabilităţilor” în coordonarea distribuţiei brandurilor din portofoliu

Grupul Trust Motors, deţinut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan şi condus de CEO Andrei Iacob, unic importator în România al mărcilor Peugeot, Citroën, Opel şi DS, cu expertiză de 30 de ani în vânzări şi service, anunţă reorganizarea echipei care coordonează activitatea de distribuţie a mărcilor deţinute în portofoliu, pentru a beneficia de întreaga experienţă şi expertiză dobandită de echipa de management în toată această perioadă.

„În activitatea noastră te poţi baza pe sisteme, procese şi proceduri, dar echipa este cea care poate face diferenţa şi care poate înclina balanţa înspre stabilitate şi eficienţă. Ţinând cont de stadiile diferite de dezvoltare ale celor patru mărci, cât şi de personalitatea şi expertiza Directorilor de Brand, am decis implementarea unei rotaţii a funcţiilor, menită să aducă plusvaloare fiecărei mărci reprezentate. Colegii mei vor avea provocări importante, pe termen mediu şi lung, însă competenţele dobândite de-a lungul timpului vor reprezenta piloni solizi pe care se vor baza”, a declarat Andrei Duica, CCO Trust Motors.

Astfel, nou venita în portofoliul Trust Motors, marca Opel, va fi condusă în calitate de Brand Director de către Cosmin Bugheanu. Cu o experienţă de 20 ani în industria auto, Cosmin Bugheanu a coordonat în ultimii 5 ani activitatea de distribuţie a mărcii Peugeot în cadrul Grupului.

Coordonarea activităţii de vânzări din cadrul celei mai vechi mărci din portofoliul Trust Motors – Peugeot – îi revine lui Viorel Eremia, care a activat în ultimii 10 ani ca Brand Director al mărcii Citroën. În funcţia de Brand Director al acesteia din urmă a fost numit Victor Iova, a cărui expertiză pe industria auto şi în activitatea de vânzări, precum şi cei 12 ani petrecuţi în cadrul brandului Opel îl recomandă pentru preluarea responsabilităţilor de coordonare a distribuţiei Citroën. Acesta din urmă este actualmente pe o poziţie fruntaşă în ceea ce priveşte creşterea faţă de anii anteriori.

Articole similare

Ad