Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au fost lansate 17 studii de fezabilitate

Toate licitatiile pentru toate cele 17 studii de fezabilitate incluse in Proiectul "Romania 100" a au fost lansate. Iar noi licitatii pentru lucrari de proiectare si executie au fost sau urmeaza sa fie lansate de catre CNADNR.
Din 30 mai a fost lansata in SEAP licitatia pentru tronsonul Nadlac-Arad, Lotul II, iar de curand a fost scoasa la licitatia si sectiunea Suplacu de Barcau – Bors.
 

Urmeaza a fi lansata si licitatia pentru segmentul de autostrada Campia Turzii-Ogra, iar peste doua saptamani pentru tronsonul Ogra-Targu Mures. Documentatiile pentru cel din urma se afla deja la ANRMAP pentru validare, potrivit ministului transporturilor, Dan Sova.
Potrivit ministrului Sova, lotul II al tronsonului Timisoara-Lugoj II va costa mai putin cu 14% fata de pretul de atribuire. Au fost inregistrate progrese si in ceea ce priveste Autostrada Transilvania. Studiul de fezabilitate pentru tronsonul Suplacu de Barcau – Mihaesti va fi actualizat in maxim sase luni. Lucrarile de pe sectiunea Orastie – Sibiu, lotul III vor fi finalizate in 15 noiembrie.
In ceea ce priveste autostrada Bucuresti – Ploiesti, a fost trimisa o notificare de reziliere a contractului catre constructorul Pizzarotti. Compania italiana va finaliza in urmatoarele trei luni o serie de lucrari restante.

Articole similare

Ad