Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Principatul Monaco a ales Iveco E-Way

Iveco Bus a livrat 10 autobuze electrice E-Way, de 9,5 m lungime, către Principatul Monaco. La ceremonia de inaugurare, care a avut loc la sfârşitul lui martie, au participat Majetatea Sa, Prințul Albert al II-lea de Monaco, precum şi înalţi demnitari ai Principatului Monaco.

Silențios și cu zero emisii, E-Way, de 9,5 m, este echipat cu un motor electric de 160kW și baterii NMC Litiu-ion, situate pe acoperiș și în compartimentul din spate. Vehiculul oferă beneficii semnificative pentru mediu, reduce poluare fonică și vibrațiile, asigurând un confort superior pentru pasageri. Cu o identitate puternică, culorile roșu și alb alese atât pentru design-ul exterior, cât și pentru ornamentele scaunelor sunt o reamintire subtilă a drapelului național. La interior, pielea vegetală care acoperă scaunele – aleasă de către Compania de Transport Public din Monaco – reprezintă o alternativă de piele mai ecologică, în vederea reducerii şi mai mult a amprentei de carbon. Ușor accesibile, vehiculele au o capacitate de 60 de pasageri, dintre care 16 pe scaune. În plus, sunt dotate cu aer condiționat, ecrane de informații și porturi USB, pentru o călătorie liniștită. Dimensiunile compacte ale E-Way – 9,5 m lungime și doar 2,33 m lățime – îl fac foarte agil pe rutele greu accesibile, în special pe străzile înguste din centrul orașului. Pentru a îmbunătăți și mai mult confortul șoferului, Compania de transport public din Monaco a decis să-și echipeze vehiculele cu cameră video pentru marşarier.

Cele 10 Iveco E-Way au fost proiectate și produse în centrul de excelență în electromobilitate al Iveco Bus din Rorthais, Franța.

Articole similare

Ad