Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ONE și Google Cloud, parteneriat pentru Inteligența Artificială în transportul maritim

Linia de containere japoneză Ocean Network Express (ONE) va instala Inteligența Artificială (AI) la borul navelor și containerelor sale, prin intermediul unui parteneriat cu Google Cloud și Deloitte.

ONE înființează un Centru de excelență AI (CoE) despre care spune că va impregna o cultură agilă în fiecare aspect al afacerii sale; inițiative pilot și la scară de IA; și deveniți o destinație pentru talentele de vârf în tehnologie.

„Prin automatizarea sarcinilor manuale menite să crească productivitatea forței de muncă și satisfacția angajaților, reducând în același timp complexitatea IT și gestionarea datelor, inginerii software și cercetătorii se pot concentra pe inovație, ONE se poate acum concentra pe intensificarea dezvoltării serviciilor de transport maritim de ultimă generație, care aduc valoare de durată afacerii.” – Chris Lewin, director executiv al Deloitte Consulting Asia de Sud-Est.

Google Cloud se concentrează tot mai mult pe lanțurile de aprovizionare. Recent, alături de furnizorul de date și analize american Dun & Bradstreet, Google Cloud a anunțat un acord strategic pe 10 ani pentru a dezvolta software și servicii în jurul vizibilității lanțului de aprovizionare.

Articole similare

Ad