Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ministrul Dan Sova va fi inlocuit de Ioan Rus

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, va prelua portofoliul de la Ministerul Transporturilor, dupa ce ieri, Dan Sova si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor.
In acest context, FORT solicita Guvernului Romaniei sa asigure continuitatea demersurilor de modificare a legislatiei specifice transporturilor rutiere dupa schimbarea din functie a Ministrului Dan Sova.
 

FORT isi exprima ingrijorarea ca, dupa cateva luni de munca pentru modificarea unor acte normative specifice domeniului de transport rutier si dupa ce au fost instaurate principii clare pe care trebuie sa le urmareasca legislatia corespondenta, piata de transport risca sa reia totul de la zero. Aici se precizeaza ca, ultimele luni au demonstrat cat de importanta este interventia personala a unui ministru in ceea ce priveste principiile ce stau la baza unor reglementari. „Daca Guvernul nu asigura continuitate materialelor legislative si principiilor negociate si asumate cu Ministerul Transporturilor, reprezentantii organismelor patronale si profesionale trebuie sa reia intreg procesul in compania celor ce intre doua birouri schimba total sensul actului in cauza“.
FORT spera ca va exista aceeasi deschidere reala la Ministerul Transporturilor, indiferent de conducerea stabilita, iar actele normative la care s-a lucrat luni de zile vor ajunge sa fie publicate in Monitorul Oficial in cel mai scurt timp.

Articole similare

Ad