Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone, partener în realizarea unui studiu privind criza de șoferi

Dezvoltarea economiei globale este împiedicată de diverși factori care existau și înainte de sancțiunile impuse Rusiei după ce a atacat Ucraina, doi dintre aceștia fiind criza tot mai mare de șoferi profesioniști, care are un impact tot mai puternic asupra capacităților de transport din regiunea DACH (ce include Germania, Austria și Elveția), și scumpirea în foarte mare măsură a combustibililor, în special a motorinei.

Un studiu condus de mai mulți profesori doctori își propune să evidențieze modul în care aceste piedici afectează diverși actori din lanțul logistic și cum pot fi ele rezolvate. Iar Krone, ca partener la acest proiect, este implicat activ și contribuie cu expertiza sa la diverse analize ce fac parte din studiul lansat pe 17 februarie 2022 și numit „Acoperirea blocajelor de capacitate în logistică: situație – soluții – oportunități – pachete de măsuri – plan de măsuri“, care își propune să analizeze criza de șoferi profesioniști și impactul ei asupra firmelor de transport și clienților lor.

Pe măsură ce va fi posibil, vor fi examinate instrumente digitale, informații intersectoriale privind transferul și noi forme de colaborare pentru a obține posibile recomandări de acțiune, în special pentru companiile de transport. În total, la acest studiu participă 16 companii, patru asociații federale și platforma de internet Jobmatch.me. Publicarea rezultatelor este planificată pentru finalul anului, dar rezultate parțiale vor apărea periodic pe http://logistik-digitalisierung.de/.

Articole similare

Ad