Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Truck anunță noi pachete de finanțare

Faptul că Daimler Truck s-a separat de Mercedes-Benz Cars & Vans are implicații și asupra formulelor de finanțare pe care le oferă producătorul. În ceea ce privește Belgia, problema a fost rezolvată acum, deoarece Daimler Truck Financial Services tocmai și-a început activitatea în această țară.

Daimler Truck Financial Services a fost lansat la sfârșitul anului 2021 în Australia, Brazilia, Japonia, Canada, Mexic, Africa de Sud și Statele Unite, dar țările europene din jurul Germaniei – Belgia, Italia și Olanda – se numără printre primele țări europene care vor fi acoperite de acest serviciu. Germania și Franța, pe de altă parte, nu vor fi deservite până în 2023.

Pe lângă produsele tradiționale de finanțare, leasing și asigurare, va fi interesant de văzut dacă Daimler Trucks Financial Services (DTFS) va lansa în țara noastră noile soluții inovatoare care există deja în Japonia și Statele Unite. Aceste soluții sunt de tip „pay-as-you-drive” și, prin urmare, prețul lor depinde de utilizarea efectivă a vehiculului.

DTFS a lansat produsul Dynamic Lease în Japonia și în Statele Unite și va lansa produsul Dynamic Insurance în Statele Unite și în acest an. Aceste noi servicii sunt în mod evident legate de tranziția către mobilitatea electrică și ar putea fi extinse la reîncărcare, infrastructură electrică sau închirierea de baterii.

Articole similare

Ad