Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental, sponsor oficial FIFA

In calitate de sponsor oficial al Cupei Mondiale FIFA 2014™ din Brazilia, Continental a dotat toate cele 32 de autobuze ale echipelor, precum si autobuzele de transfer pentru proprii sai invitati, cu anvelope premium. Anvelopele ContiGol Urbano au fost concepute special pentru conditiile de trafic urban din Brazilia, ca de exemplu opriri frecvente si modificari de viteza, iar cu noul sau compus de cauciuc prezinta o imbunatatire de 30% a randamentului kilometric prin comparatie cu predecesorul. In plus, ContiGol este dotat cu tehnologia AirKeep®-, astfel incat anvelopa isi pastreaza presiunea corecta cu pana la 50% mai mult timp.
 

Aceasta duce la o deformare mai mica si la performante de condus mai bune. Toate autobuzele Cupei mondiale sunt dotate cu versiunea 275/80 R 22,5 a ContiGol Urbano, pentru a ne asigura ca echipele si delegatiile nationale ajung in siguranta la stadioanele unde va avea loc Campionatul mondial FIFA 2014™.
Peretele sau lateral ContiGol Urbano a fost personalizat cu mingi de fotbal stilizate, sigla Campionatului mondial FIFA si sigla galbena vulcanizata a Continental.
Productia ContiGol Urbano a inceput la fabrica de anvelope Continental din Camaçari, Bahia, Brazilia, in primul trimestru al anului 2014. Sunt in curs de productie doua dimensiuni – 275/80 R 22,5 si 295/80 R 22,5 –, ambele destinate pietelor din Brazilia, Ecuador, Columbia si Venezuela.

Articole similare

Ad