Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arctic deschide în România un hub regional de piese de schimb care va deservi 23 de țări

Arctic, liderul pieței locale de electrocasnice, deschide în județul Argeș un hub regional de piese de schimb ce va aproviziona 23 de țări, ca parte a strategiei de dezvoltare a grupului Arçelik în România și în regiune. Astfel, țara noastră va deține un rol esențial în calitate de centru logistic pentru întregul continent european.

Situat în Căteasca, județul Argeș, în apropierea autostrăzii Pitești-București, noul depozit are o suprafață de 10.000 metri pătrați și o capacitate de stocare de 11.500 metri cubi. Acesta a devenit complet operațional la finalul lunii martie și include birouri și zone funcționale pentru noii angajați.

Hub-ul va deservi în prima fază 15 țări din Uniunea Europeană și 8 din afara blocului comunitar. Rețeaua se va extinde, urmând să includă și alte state europene.

„Noul hub regional înființat în Argeș este încă o dovadă a angajamentului nostru față de România și a poziției speciale de care aceasta se bucură în cadrul grupului Arçelik. România are un rol strategic, la intersecția a trei mari piețe, ceea ce o face ideală atât ca hub de producție, cât și ca un centru important de coordonare a activităților logistice. În același timp, deschiderea acestui depozit se aliniază strategiei noastre de sustenabilitate, axată pe produse fiabile, cu grad de reparabilitate ridicat și pe reducerea amprentei de carbon”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

CEO ARCTIC – Murat Büyükerk

Hub-ul va îmbunătăți semnificativ viteza și calitatea serviciilor companiei în regiune, termenele de livrare fiind reduse în medie cu 14 zile. Depozitul reprezintă un avantaj pentru piața domestică, care va avea astfel un acces facil la stocuri importante de piese de schimb, ceea ce va influența pozitiv activitatea rețelei de service-uri Arctic.

Centrul va asigura piese de schimb pentru toate produsele vândute de Arctic și Arçelik, în principal pentru categoriile frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat. Piesele provin de la cele două fabrici Arctic din România, Găești și Ulmi, de la cinci fabrici Arçelik din Turcia și din China.

Articole similare

Ad