Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ursus Breweries devine chirias al LOG CENTER Timisoara

Ursus Breweries devine a devenit chirias al LOG CENTER Timisoara, una dintre cele mai importante proprietati logistice din tara ale IMMOFINANZ Group.
Ursus va inchiria pe cinci ani spatii de depozitare cu o suprafata de 9.318 m2 si o platforma exterioara de beton de 10.000 metri patrati in cadrul proprietatii din Timisoara.
„Suntem incantati sa uram bun venit companiei Ursus Breweries printre chiriasii nostri si sa cladim inca un parteneriat pe termen lung in Romania.
 

Aceasta colaborare ilustreaza capacitatea noastra de a oferi clientilor solutii personalizate, adaptate nevoilor lor specifice, atat in sectorul de birouri, cat si in cel logistic.", a declarat Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistic pentru Romania si Bulgaria al IMMOFINANZ Group.
LOG CENTER Timisoara I detine un teren de 43.000 metri patrati si o cladire industriala cu amprenta la sol de aproximativ 18.500 metri patrati si o suprafata inchiriabila bruta de 20.000 metri patrati.
In a doua faza a proiectului, LOG CENTER Timisoara II va fi dezvoltat pe un teren de 70.000 de metri patrati, liber in acest moment. Reteaua LOG CENTER a IMMOFINANZ Group include 12 parcuri logistice de clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 700.000 de metri patrati, special construite pentru chiriasii din Romania, Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Articole similare

Ad